Donum Terrae (a Föld Ajándéka) tökmagkrém
Kóstold meg a természet egy népszerű kincsét, mely amellett hogy egészséges, kiváló kulináris élményt nyújt. A Donum Terrae tökmagkrém egy sűrű, sötétzöld krém, mely enyhén pirított, héjnélküli tökmagból készül.
Összetevők: 98 % tökmag, szűz tökmagolaj, tengeri só
Donum Terrae tökmagkrém: tökéletes összetétel!
Kizárólag enyhén pirított, héjnélküli tökmagból készül, megkoronázva a szűz tökmagolajjal és a tengeri sóval. Egyszerű, mégis kifinomult összetevők, hogy az igazi tökmag íz minden falatban érezhető legyen.
Változatos felhasználás:
Bátran kísérletezz! Kenj péksüteményekre, csempéssz ízt a gabonakásába, vagy tegyél egy kis extra gazdagságot a húsokra és salátákra. Tökéletes választás tölteléknek vagy mártogatósként is. A felhasználása szinte határtalan.
Garantált frissesség hűtőben tárolva:
A krém hűtve akár egy évig is eláll. Természetes összetevői miatt a krém állaga változhat, de ne aggódj! Egyszerűen keverd fel, hogy visszanyerje lágy, kenhető állagát.
Az egészség és íz találkozása:
A tökmag nemcsak ízletes, de tápanyagokban is gazdag. A krém A, B1, B2, C, D, E és F-vitaminokban bővelkedik, illetve tartalmaz még mangánt, folsavat, foszfort, kálciumot, magnéziumot, cinket, rezet és nátriumot. Magas fehérje- és rosttartalmával, illetve esszenciális zsírsavakkal hozzájárul az egészséges táplálkozáshoz.
A tökmag régóta ismert népi gyógyászati célokból is. Kóstold meg, és élvezd az egészség és íz harmóniáját!
Fedezd fel az étkezés örömét a tökmagkrém használatával! Rendeld meg most és indulj el az ízek varázslatos világában!
További egészséges édességek itt!
Recept ötlet
Tökmagkeksz (szénhidrát diétás, gluténmentes, cukormentes)
Hozzávalók 16 db-hoz:
- 10 dkg Donum Terrae tökmagkrém
- 1,5 dkg 1:4 négyszeres erősségű édesítőszer
- 4 dkg apróra vágott cukormentes málnás fehér csokoládé
A díszítéshez:
2-4 dkg cukormentes málnás fehér csokoládé
Elkészítés:
A vajat a tökmagkrémmel és az édesítőszerrel összeolvasztjuk.
Belekeverjük a sütőporral összeforgatott barnarizs-lisztet, a tojást, a tojásfehérjét és a csokoládét.
Alaposan összedolgozzuk, és diónyi gombócokat készítünk belőle. Nem kell gombócolni, elég kézzel gombóc formájúra alakítani.
Mindet sütőpapírral bélelt sütőlapra rendezzük, és előmelegített,170 fokos sütőben 15 percig sütjük.
A sütőt elzárjuk, a sütőajtót kinyitjuk, és a kekszeket a sütőben hagyjuk kihűlni.
A fehér csokoládét felolvasztjuk, és a kekszeket megcsorgatjuk vele.
A máz dermedése után tálaljuk.
forrás: https://donumterrae.hu/