Tökös ajánlatok!

Tökös ajánlatok 🎃

Hazánkban egyre divatosabbá váló kulturális jelenség illetve tevékenység, az október végi tökfaragás. A Halloween tök egy szép őszi lakásdekoráció, ami nem mindennapi látványt nyújt az esti sötétben. Mi most nem a tököket faragjuk, hanem az árainkból faragtunk. A visszaszámlálás elindult, nem érdemes sokáig tökölni! 🙂

Tökös ajánlatok – a visszaszámlálás elindult!

Bármely termékünkre felhasználhatod a tökös kedvezményünket, amennyiben vásárlásod végösszege eléri a 7000 Ft-ot. Érdemes gyorsan dönteni, mivel a kedvezmény napról napra csökken! (az ajánlat más kuponokkal, ajánlatokkal nem összevonható)

Kuponkód: VK-1028-tok-1101

Tökös ajánlatok

 

 

Mitől függ a kedvezmény mértéke?

Attól, hogy milyen gyorsan adod le a rendelésed nálunk! 10% kedvezmény a leggyorsabbaknak! A fenti kuponkód október 28-án hétfőn 10% kedvezményt biztosít a termékeinkre, amennyiben rendelésed végösszege eléri a 7000 Ft-os értékhatárt. Kedden 9%, szerdán 8%…és így tovább. A kuponkód péntek éjfélig érvényes, de pénteken már csak 6% kedvezményt fog érni. 

Hogyan használd?

Pakold kosárba a kiválasztott termékeket, majd írd be a kosár oldalon a megfelelő mezőbe a következő kuponkódot:

VK-1028-tok-1101

Nyomj rá a kosár oldalon a “kupon alkalmazása” gombra, majd a rendszer automatikusan levonja a termékek árából a %-os kedvezményt.

Meddig érvényes a “Tökös Ajánlatok” akció?

Október 28-től egészen november 1-e éjfélig.

Tökös ajánlatok ingyen szállítással!

Már 5000,- Ft feletti megrendelés esetén a csomagolási és szállítási költséget cégük magára vállalja.

Mikor kapod kézhez a termékeket?

Átlagos esetben a megrendelt termékeket feldolgozástól számított 1-2 munkanap alatt ki tudjuk szállítani. Amennyiben 30-a szerda délelőtt ideér a rendelésed, azt még a héten, akár csütörtökön kézhez kaphatod. Amennyiben október 30-a délután 16:00 után küldöd el nekünk rendelését, azt legelőbb november 4-én hétfőn kaphatod kézhez.

Használd ki a lehetőséget és szerezd be az őszi-téli feltöltődéshez szükséges vitaminokat, gyógynövényeket! Válogass kedvedre, a fenti kuponkód megadásával érvényesítheted a 10%-6% kedvezményt, attól függ melyik nap rendelsz!

rendel

 

Magosi Judit szerzőről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .