Ingyen szállítás + kedvezmény kupon + ajándék multivitamin!

Kedvezmény kuponok, és ajándék multivitamin

Szereted kényelmesen, az otthonodban átvenni a megrendelt vitaminjaidat, de nem szeretsz szállítási költséget fizetni? Azon felül, hogy minden 5000 Ft feletti megrendelésre ingyen szállítás érvényes, ha postai szállítással kéred a csomagot (postaköltség 990 Ft helyett 0 Ft), értékes vitamin utalványokat (500-1000-1500 Ft-os) és egy doboz  AJÁNDÉK multivitamin italport is szerezhetsz. Hogyan?

Rendeld meg kedvenc vitaminjaidat július 1-től 5-ig nálunk!

Nem csak azért, mert 5000 Ft feletti rendelésnél a postaköltséget mi álljuk, hanem azért is, mert ha eléred az adott összeghatárokat értékes vitamin utalványokat szerezhetsz a következő vásárlásodhoz, és még egy doboz ajándék multivitamin is kerülhet a csomagba. 🙂

 

Vitaking VitaDrink multivitamin● 6.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékba küldünk egy 500 Ft-os vitaminutalványt

● 10.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékba küldünk egy 1000 Ft-os vitaminutalványt és egy málnás ízű Vitadrink multivitamin italport.

● 14.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékba küldünk egy 1500 Ft-os vitaminutalványt és egy málnás ízű Vitadrink multivitamin italport.

Fontos!

Az ajánlat más akciókkal, kedvezményekkel nem összevonható. Az utalvány értékét a következő vásárlásod végösszegéből van lehetőséged jóváíratni! Az utalvány felhasználási feltételeit rendeléseddel együtt postázzuk. Az ajándék multivitamin ne kerüljön kosárba, látni fogjuk ha elérted az összeghatárt, és már csomagoljuk is. Az akció 2019. július 1-től július 5. éjfélig leadott rendelésekre érvényes. Az akció ideje alatt szerzett kupon beváltható 2019. augusztus 31-ig. A felhasználási feltételeket a kuponon találod majd.

Szerezd be kedvenc vitaminjaid, gyógynövényeid most!

  1. ● Nem kell sorban állnod az üzletekben, ezzel rengeteg időt takaríthatsz meg, amit valószínűleg másra is tudsz fordítani.
  2. ● Sok-sok liter üzemanyagot megspórolhatsz – Mivel ki sem kell tenned a lábad a lakásból, nem kell drága üzemanyagra költened.
  3. ● Non-stop vásárolhatsz – ha éjszaka érsz rá, akkor is nyugodtan böngészhetsz és rendelhetsz webáruházunkban. Nem kell aggódnod, hogy nem érsz oda a nyitvatartási időn belül, hiszen mi sosem zárunk be. 🙂
  4. ● Ennél kényelmesebb vásárlási mód aligha létezik – saját otthonodban kényelmesen elhelyezkedve, hátradőlve válogathatsz kedvedre, ameddig csak akarsz.
  5. ● Nagyon gyors módszer – ma megrendeled, és akár másnap már át is veheted a csomagot az általad kijelölt helyen, mindezt úgy, hogy egy lépést sem kell tenned érte.
  6. ● Környezetbarát módon vásárolhatsz – mivel nem cirkálsz autóval a városban, így környezeted sem szennyezed..

rendel

Magosi Judit szerzőről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .